06 - 20 30 16 73 info@jzljuristen.nl
Home » Over ons

Over ons

Onze universitair opgeleide juristen bieden een uitstekend en betaalbaar alternatief voor bijstand door een advocaat.

Immers, in bepaalde procedures is vertegenwoordiging door een gemachtigde (jurist) toegelaten. Dit is onder andere het geval in bestuursrechtelijke procedures en kantonprocedures. Letselschadezaken worden 95 % buitengerechtelijk afgedaan. Ook hier is dus geen advocaat nodig.

Wij kunnen u adviseren en procederen tot in de hoogste instantie op het gebied van alle bestuursrechtelijke aangelegenheden zoals uitkering- en vergunning kwesties.

Bent u particulier, ZZP-er of heeft u een kleine onderneming dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij weten als geen ander hoe belangrijk kostenbeheersing is.

Onze kernwaardes zijn:

  • Dynamiek
  • Deskundigheid
  • Toegankelijkheid
  • Betaalbaar

 

Dynamiek

Met alle middelen die ons ter beschikking staan is het mogelijk om snel en efficiënt te kunnen handelen. Nadat wij uw bericht hebben ontvangen, waarin u kort en krachtig uw probleem schetst, nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met u op. Indien nodig plannen wij een bezoek bij u thuis of op een andere passende locatie in, om in de zaak met u te bespreken.

Wij zullen na inventarisatie met een voortgangsadvies komen en zullen zo nodig actie ondernemen naar derden. Deze actie kan bij letselschade een eerste aansprakelijkheidstelling zijn en bij bestuursrechtelijke kwesties een pro forma bezwaar- of beroepschrift zijn om de termijnen veilig te stellen.

 

Deskundigheid

U krijgt bij ons te maken met academisch opgeleide juristen die gespecialiseerd zijn op het gebied van letselschade en bestuursrecht. Binnen deze rechtsgebieden kan een jurist uw belangen uitstekend behartigen. Wij kunnen het volledige traject voor u invullen; van advies tot en met de behandeling bij de hoogste rechter.

 

Toegankelijkheid

Wij staan open voor alle voorkomende problemen op het gebied van letselschade en bestuursrecht. Wij zullen u snel en vakkundig inzicht geven in de voor u openstaande middelen om uw doel te bereiken. Telefonisch overleg binnen 24 uur, eventueel gevolgd door een (huis-) bezoek op een u passend tijdstip, is de wijze waarop wij werken.

 

Betaalbaar

Wij vinden dat juridische bijstand voor iedereen bereikbaar moet zijn. De ervaring leert echter dat de forse uurtarieven die worden gehanteerd door de advocatenkantoren daaraan in de weg staan. Wij hanteren een zeer scherp uurtarief voor bijstand in bestuursrechtkwesties. Bij letselschadekwesties worden onze kosten voor bijstand in beginsel betaald door de aansprakelijke partij.

Contact opnemen

Wij zullen u snel en vakkundig inzicht geven in de voor u openstaande middelen om uw doel te bereiken.

  06 – 20 30 16 73
info@jzljuristen.nl

Contact opnemen